Skip to content

Donacions

La casa de colònies de Penyafort és una obra pastoral de les parròquies de Vilafranca destinada fonamentalment a l’educació en el lleure dels infants i joves. És, per tant, una entitat sense afany de lucre que no busca els beneficis sinó l’acció educativa i social. Per això també ofereix uns preus molt ajustats i ajudes perquè tothom pugui gaudir-ne.

La casa, però, ja té molts anys i necessita millores i manteniment constant. En aquesta línia, darrerament s’han iniciat unes obres de remodelació que constitueixen una primera fase per tal d’adequar els espais interiors a les noves necessitats, habilitant habitacions, serveis, calefacció, etc. per a grups petits i amb més comoditats.

D’aquesta manera, Penyafort es va renovant constantment, ampliant i adequant l’oferta lúdica i educativa especialment per a grups escolars i també per a grups d’esplai, famílies, etc.
Per tot això, des de la junta parroquial demanem a totes les persones que estimen Penyafort la seva col·laboració per ajudar al manteniment i a finançar les obres de remodelació i millora de la casa.

Les aportacions es poden fer al compte:
Les aportacions es poden fer al compte:

ES66 0075 0769 3106 0060 6635

* Els donatius comporten desgravació fiscal a la Declaració de la Renda.